INTERNET

Web ontwikkeling, inrichting, beheer & onderhoud

Internet

Aanwezigheid op het internet is onderdeel van je bedrijfs-activiteiten en kan een belangrijke peiler zijn van je communicatie strategie. Het inrichten, beheren en onderhouden van deze omgeving is niet per definitie moeilijk met de heden ten daagse inrichtingsmogelijkheden. Het kan wel tijdrovend zijn om de web omgeving op te zetten, up to date te houden en te beheren. Wij vertellen je graag hoe we je hierbij kunnen ondersteunen.

Onze klanten

MXPM richt zich met name op starters, ZZP’ers en klein MKB organisatie om hen te ondersteunen in de aanwezigheid op het internet. Op basis van Wordpress ontwikkelen wij duidelijke websites met een heldere boodschap. Desgewenst ontwikkelen we content in de brede zin (tekst & beeld materiaal) maar ook bieden we de mogelijkheid van beheer en onderhoud door ons. Hierdoor kan jij / kunnen jullie je volledig focussen op je eigen bedrijfsactiviteiten.

Webhosting & e-mail diensten

Samen met onze internet leverancier kunnen wij ook domeinnaam registratie, hosting & e-mail diensten aanbieden, alsmede het beheren en onderhouden van deze technische internet infrastructuur. Maar wij bieden ook onze dienstverlening op uw reeds aanwezige technische internet infrastructuur.

twitter Instagram
to top